Δολοφονία ο θάνατος του 50χρονου στο Γκάζι – Η νεκροψία και οι αστυνομικές έρευνες

Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου.

Τελικά, ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε τρία χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου 50χρονου, που του προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εξαιτίας των χτυπημάτων αυτών ο 50χρονος είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου του είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία που δείχνουν ως πιθανό το ενδεχόμενο ο άτυχος 50χρονος να έπεσε προηγουμένως και θύμα ληστείας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση υπήρχαν εξ αρχής ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, οι εκτιμήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου μεταφέρθηκε ο 50χρονος, περιέπλεξαν την κατάσταση. Οι γιατροί άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπήρξε καν επεισόδιο ξυλοδαρμού σε βάρος του και έκριναν ως αιτία θανάτου του, την ανακοπή.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδωσε την οριστική απάντηση: ο θάνατος του 50χρονου αποδίδεται σε δολοφονία.

Πλέον, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βάλουν στο μικροσκόπιο το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σε καταστήματα και γραφεία της γύρω περιοχής, σε μία προσπάθεια να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ