Μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι – Τα νέα στοιχεία και οι εκτιμήσεις των γιατρών

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και τον είχαν βρει αναίσθητο στην άκρη του δρόμου. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς ότι παρακολούθησε από μακριά μια μηχανή που είχε πλησιάσει τον άνδρα και στη συνέχεια εκείνος έπεσε στο έδαφος.

Η υπόθεση όμως περιπλέκεται καθώς οι γιατροί από το νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου μεταφέρθηκε ο 50χρονος, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν ξυλοδαρμός.  Η αιτία του θανάτου του φέρεται να ήταν η ανακοπή, ενώ οι μελανιές στο σώμα του ίσως τελικά οφείλονται στην ανακοπή και όχι σε χτυπήματα. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο είδαν ότι ο 50χρονος είχε σπασμένη οδοντοστοιχία και η εικασία ήταν ότι του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπο.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, όπως και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου βρίσκονται πολλά νυχτερινά μαγαζιά με συστήματα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος Κ.Λ., είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό και το τελευταίο διάστημα το είχε ρίξει στο ποτό. Επισκεπτόταν με μεγάλη συχνότητα τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, όπου όπως σημειώνουν όσοι τον είχαν δει, έπινε αρκετά και μεθούσε. Τα προσωπικά του προβλήματα μάλλον τον είχαν καταβάλλει με αποτέλεσμα να ζητήσει παρηγοριά στο ποτό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ