Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Μυστήριο με τον θάνατο γυναίκας που έμενε στο ίδιο σπίτι

Ανατροπή στην υπόθεση της Φαίης, της 23χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα δίπλα σε κάδους σκουπιδιών στην Κυψέλη το 2021.

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Τα μυστηριώδη μηνύματα στη σπιτονοικοκυρά – «Το πτώμα της το μετέφερε ο …»

Αν και η αδελφή της ομολόγησε τη δολοφονία της δύο χρόνια μετά, λίγες εβδομάδες αργότερα άλλαξε την κατάθεσή της και υπέδειξε άλλο άτομο ως τον δολοφόνο.

Η αδελφή και η μητέρα της Φαίης ζήτησαν να δώσουν εκ νέου κατάθεση στις αρχές. Και οι δύο υπέδειξαν ως δολοφόνο τη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την άτυχη κοπέλα και τα παιδιά της, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ζήνα το βράδυ.

Υποστήριξαν ακόμα ότι η σπιτονοικοκυρά κακοποιούσε σωματικά την 23χρονη, αλλά και τα παιδιά της και ότι την ωθούσε σε επετεία και πορνεία.

Συγκεκριμένα, η αδελφή της Φαίης, στη νέα κατάθεσή της, υποστήριξε ότι είπε ψέματα πως εκείνη τη δολοφόνησε, καθώς η σπιτονοικοκυρά εκβίασε την ίδια και τη μητέρα της πως εάν δεν το πάρει όλο πάνω της, θα την κλείσει σε ψυχιατρείο. «Δεν γνωρίζω πώς τη σκότωσε. Εκείνο το βράδυ ήμουν με τον κύριο που φρόντιζα. Τη ρωτήσαμε τι έγινε και δε μας έλεγε. Πήγαμε να καλέσουμε το 166 και έσπασε το κινητό», ισχυρίστηκε.

Ακόμα είπε στις αρχές ότι η σπιτονοικοκυρά εξωθούσε στην πορνεία και την επετεία τόσο τη Φαίη όσο και μια 67χρονη γυναίκα, ο θάνατος της οποίας αποτελεί ακόμη μυστήριο.

Ποια ήταν η 67χρονη που έμενε μαζί τους – Μυστήριο με τον θάνατό της

Τον Μάιο του 2021, έξι μήνες πριν τον θάνατο της Φαίης, «έφυγε» από τη ζωή μια 67χρονη γυναίκα που ζούσε με την 23χρονη, την αδελφή της και τη μητέρα της στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς.

Η γυναίκα αυτή ήταν εργαζόμενη στη ΔΕΗ, όμως τα τελευταία χρόνια ήταν άπορη και σιτιζόταν από τα σισίτια. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, όταν ο θάνατος της Φαίης αποδόθηκε σε δολοφονία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερευνά εάν πρόκειται για δεύτερο έγκλημα. Από τις μαρτυρίες προκύπτει ότι και η σπιτονοικοκυρά την κακοποιούσε σωματικά και την έριχνε στις ρόδες αυτοκινήτων, προκειμένου να πάρει αποζημιώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ