Δολοφονία Άλκη: Κρυμμένο σε πάρκινγκ το δεύτερο αυτοκίνητο των δραστών – Νέα στοιχεία για τους συλληφθέντες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μετά τις έξι νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για μέλη συμμορίας που σκορπούσε τον τρόμο στην πόλη, ενώ τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες -ηλικίας 20 έως 23 ετών – είναι ήδη σεσημασμένοι για επεισόδια με οπαδικό χαρακτήρα. Κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν ταυτοποιηθεί και με αποτυπώματα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, ενώ άλλοι εμφανίζονται σε βίντεο που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους από το σημείο της δολοφονίας. Τρεις εκ των συλληφθέντων είναι Έλληνες και ένας από την Αλβανία, είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι μέλη του ίδιου συνδέσμου με τον 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας, παράνομα, από μονόδρομο.

Το δεύτερο αυτό όχημα έχει εντοπιστεί και έχει μεταφερθεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η ανεύρεση του οχήματος ήταν “κλειδί” για τις έρευνες. Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες το είχαν κρύψει σε ένα πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι ένας από τους συλληφθέντες, 20 ετών, ήταν κατηγορούμενος για την επίθεση του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ο 23χρονος από την Αλβανία, που συνελήφθη πρώτος.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως η δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη και της παρέας του ήταν μια από τις πολλές, περίπου 10-12 που είχαν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι Αρχές, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, είχαν αποτρέψει 4-5 παρόμοια “ραντεβού θανάτου” που είχαν κλειστεί.

Από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα άτομα που αναζητούνται είναι και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο το ένταλμα αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ