Δολοφονία Άλκη: Ποιοι είναι οι τέσσερις συλληφθέντες – Αναζητούνται ακόμη έξι άτομα

Στη σύλληψη ακόμη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου τα ξημερώματα της Τρίτης. Συνολικά, έχουν εκδοθεί 10 εντάλματα σύλληψης, συνεπώς, αφού εκτελέστηκαν τα τέσσερα, αναζητούνται ακόμη έξι άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλοι είναι μέλη συμμορίας που σκορπούσε τον τρόμο στην πόλη, ενώ τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες -ηλικίας 20 έως 23 ετών – είναι ήδη σεσημασμένοι για επεισόδια με οπαδικό χαρακτήρα. Κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν ταυτοποιηθεί και με αποτυπώματα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, ενώ άλλοι εμφανίζονται σε βίντεο που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους από το σημείο της δολοφονίας.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, οι τέσσερις συλληφθέντες είναι τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένα από τα εντάλματα σύλληψης αφορά και στον 20χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη.  Η αλβανική αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο μπήκε στη χώρα και προσπαθεί να τον εντοπίσει.  Αναζήτησε τον 20χρονο στο σπίτι του, στο χωριό του που βρίσκεται κοντά στην Κορυτσά, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα καθώς ο νεαρός δεν βρέθηκε εκεί.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι όταν έφυγε από την Ελλάδα για την Αλβανία, πέρασε για λίγες ώρες από το χωριό του και στη συνέχεια αναχώρησε για άλλο προορισμό, προκειμένου να εξαφανιστεί. Πιθανολογείται ότι μπορεί να έφυγε για τα Τίρανα, όπου είναι πιο εύκολο να χαθούν τα ίχνη του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ