Δημήτρης Φιντιρίκος: ΒΙΝΤΕΟ από την στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του στη Βούλα

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, στην Βούλα, δημοσίευσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βούλα και άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια

Η διάρρηξη έγινε στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ενώ στην τριώροφη μονοκατοικία βρισκόταν η οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Γεωργία.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η σύντροφός του Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονταν εκτός Αθήνας για τις διακοπές του Πάσχα.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας, ακούγονται καθαρά τα ουρλιαχτά της νεαρής οικιακής βοηθού, όταν αντίκρισε τον διαρρήκτη.

Ο δράστης πρόλαβε και βγήκε από το σπίτι έχοντας στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο διαρρήκτης άρπαξε πέντε ρολόγια χειρός, μεταξύ των οποίων και δυο rolex.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που εκλάπησαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο Instagram.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της διάρρηξης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ