Δήμητρα κατά Παπανδρέου

Δήμητρα κατά Παπανδρέου

Περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ φέρεται να χρωστάει η Δήμητρα Παπανδρέου και για την κατάστασή της αυτή ρίχνει τις ευθύνες στην οικογένεια Παπανδρέου, όπως λέει στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Η πετσοκομμένη σύνταξή της ως χήρας πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, είναι το μοναδικό εισόδημά της σήμερα, καθώς τα σχέδιά της για αξιοποίηση της «ροζ» βίλας στην Εκάλη, όπου ζούσε, δεν ευοδώθηκαν.

Σύμφωνα με όσα λέει, «τα χρέη προέκυψαν και συσσωρεύτηκαν από δικαστικά βάρη. Η οικογένεια Παπανδρέου με είχε κυνηγήσει με κάθε τρόπο. Μία από τις υποθέσεις ήταν και αυτή με το σπίτι στο Ψυχικό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Βλαχούτσικος είχε αγοράσει το εν λόγω σπίτι, την αποκαλούμενη βίλα Μινέικο, από τον Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς τότε να είναι γνωστό ότι η Σοφία Μινέικο το είχε κληροδοτήσει στα παιδιά του, τα οποία το διεκδίκησαν από το νέο ιδιοκτήτη, τον κ. Βλαχούτσικο, που με τη σειρά του διεκδίκησε από την κ. Παπανδρέου 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση. 

«Έπειτα, υπήρξαν δάνεια από τράπεζες  για την αποπεράτωση του συγκροτήματος με τις μεζονέτες… αλλά και υποχρεώσεις όπως η εφορία. Παλεύω να βρω άκρη και τη δύναμη να μείνω δυνατή», λέει η Δήμητρα Παπανδρέου.

 

Πηγή: Παραπολιτικά

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ