Δαμάσι: Τι είπε ο «Ντάλτον» για τη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη και το παρατσούκλι του

Για τη συνάντηση και τη συνομιλία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο «Ντάλτον» από το Δαμάσι ή αλλιώς Αθανάσιος Λέτσιος.

Όπως είπε ο κτηνοτρόφος στο OPEN, «εγώ ήμουν με τις αγελάδες μου σε μια έκταση που απέχει 100 μέτρα από τον δρόμο. Όταν ο Πρωθυπουργός αντίκρισε ένα κοπάδι αγελάδων και έναν καβαλάρη με το άλογό του σταμάτησε και κατέβηκε να με χαιρετήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε μια μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα και ήθελε να πάρει μια γεύση από τη δουλειά που γίνεται. Εγώ τον είδα και τον χαιρέτησα από μακριά και εκείνος θεώρησε ότι έπρεπε να σταματήσει να με χαιρετήσει από κοντά».

Ο κ. Λέτσιος υποστήριξε ότι είπε στον Πρωθυπουργό πως γνώριζε τον πατέρα του. Του είπε μάλιστα ότι «ένας πολιτικός πέρασε τίμιος και έφυγε από τη ζωή εντιμότατος. Ήταν ο Κώστας Μητσοτάκης. Δεν ήξερε τη γνωριμία μου με τον πατέρα μου».

Γιατί “βάφτισαν”…. Ντάλτον τον κτηνοτρόφο από το Δαμάσι

Σχετικά με το γιατί τον φωνάζουν «Ντάλτον», ο κτηνοτρόφος απάντησε ότι “το 1984 με πήρε ο Οργανισμός Δημητριακών Αμερικής ως πρώτο αγελαδοτρόφο Θεσσαλίας εξωτερικής μορφής κρεατοπαραγωγής και γυρίσαμε επί δύο μήνες την Αμερική. Εγώ τραβούσα λάσο και κατεβαίναμε με τα ελικόπτερα στις ερημιές και πιάναμε τα μοσχάρια. Έτσι ο διευθυντής με έβγαλε «Ντάλτον» επειδή ήμουν και δραστήριος άνθρωπος”.

Αναφορικά με το τι του λένε οι συμπατριώτες του για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη, ο κ. Λέτσιος απάντησε ότι «κάποιοι συντοπίτες μου λένε ότι η συνάντηση με τον Μητσοτάκη ήταν στημένη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνάντηση με τον… “Ντάλτον”

Μητσοτάκης Ντάλτον

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μερικά instastory χθες στον λογαριασμό του στο instagram και αυτό έγινε viral είναι το βίντεο που μας συστήνει τον… Ντάλτον.

“Να σας συστήσω τον Ντάλτον” έγραψε στη λεζάντα, ενώ στην εικόνα φαίνεται ο ηλικιωμένος, ο οποίος ιππεύει το άλογό του σε ένα χωράφι.

“Είμαι 83 χρονών. Γεννήθηκα το ’35 και το ’38 δημιουργήθηκε το σχολείο, που έπεσε” του είπε όταν ο Πρωθυπουργός τον πλησίασε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον προέτρεψε να πάει να δει από κοντά το νέο σχολείο, που χτίστηκε.

“Είσαι ήρωας. Είμαι ο Ντάλτον, είχα πάει και την Αμερική” αποκρίθηκε ο κάτοικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ