Χανιά: Τα συγκινητικά λόγια του προπονητή του 20χρονου Τάσου – «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη»

Συγκλονίζει ο προπονητής του 20χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Τροχαίο στα Χανιά: «Αποκόπηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Τι λέει στο enikos.gr o πατέραs του 20χρονου Τάσου

Ο Τάσος, ο οποίος υπηρετούσε στην 1η Μαλ στο Μάλεμε, ήταν και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην «Άμιλλα», ομάδα του χωριού του στο Μόδι του Δήμου Πλατανιά.

Για τον Τάσο, μίλησε στο Flashnews.gr, ο προπονητής του, Μάκης Σωφρόνογλου, ένας άνθρωπος που η άποψη του «μετράει», αφού ο ίδιος ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος παλαιότερα στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο αλεξιπτωτιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η σπαρακτική ανάρτηση του αδελφού του

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο Τάσος ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, φιλότιμος, ευγενικός. Φανταστείτε, μου μιλούσε στον πληθυντικό και παρά τις παραινέσεις μου περί του αντιθέτου, αφού είχαμε φιλική σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σωφρόνογλου.

Το επίσης εντυπωσιακό για τον Τάσο ήταν ότι πρόσφατα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο (ασχολιόταν ήδη ο αδελφός του) και όμως έγινε από τους καλύτερους.

«Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έπαιζε χάντμπολ. Παρόλα αυτά και είναι χαρακτηριστικό του πάθους του, έγινε ο καλύτερος και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι», τόνισε συγκινημένος ο προπονητής του.

«Είχε πάθος για ό, τι έκανε, αλλά το πάθος του συνδυαζόταν με ήθος. Ήταν παιδί εξαιρετικής πάστας όπως και όλη η οικογένειά του», σημείωσε ο Μάκης Σωφρόνογλου.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο προπονητής του, ο Τάσος πρόσφατα είχε βγει και πρώτος σε αγώνες που έγιναν στην 1η ΜΑΛ στο Μάλεμε. Τίποτα δεν μπορούσε να τον κερδίσει, πλην, δυστυχώς, του θανάτου που τόσο ξαφνικά ήρθε…

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη (21/2) στις 3 το μεσημέρι σε ενορία στο χωριό του στο Μόδι, στον Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Μάρκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ