Χανιά: Συνελήφθησαν οι δύο βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο εναπομείναντες βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον 34χρονο Πακιστανό που είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια για τρεις ανθρωποκτονίας καθώς και ο 34χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και οι δύο φαίνεται πως είχαν βρει καταφύγιο σε ένα σπίτι στα Χανιά με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο και να τους συλλαμβάνουν.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα το βράδυ, έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση της ΕΚΑΜ Κρήτης και άλλων υπηρεσιών, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς κακοποιούς και συγκεκριμένα έναν 43χρονο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ληστεία μετά φόνου και άλλα αδικήματα στην Αττική, έναν 32χρονο καταδικασθέντα για ληστείες και έναν 29χρονο για ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των 2 βαρυποινιτών

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη σύλληψη των δύο βαρυποινιτών. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

“Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν πριν από λίγο, στα Χανιά Κρήτης, οι άλλοι δύο κρατούμενοι που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022, από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ