Χανιά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στα Κατσιφαριανά Χανίων η κηδεία του 22χρονου Νίκου Μπιτσάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που στήριζε σιδερένια πόρτα ερειπωμένου σπιτιού στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα creta24.gr, η σορός του φοιτητή, ο οποίος είχε λάβει πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες ποδηλασίας, έφτασε το πρωί με το πλοίο της γραμμής στα Χανιά, συνοδευόμενη από 19 φίλους του, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην κηδεία του.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η σορός του 22χρονου έφτασε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου τελέστηκε και η κηδεία του, στις 15:00.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που είπαν το τελευταίο “αντίο” στο μοναχοπαίδι τους.

Το χρονικό

Ο 22χρονος περνούσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο με την παρέα του έπειτα από νυχτερινή έξοδο. Καθώς περνούσε, κλώτσησε την πόρτα, με αποτέλεσμα το τοιχίο που στηριζόταν να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, στην συμβολή των οδών Οικονόμου (εξ Οικονόμων) και Ασκληπιού.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 22χρονος είχε καταλήξει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ