Χανιά: «Παρακολουθούσα το στίγμα του στο κινητό», δήλωσε ο γιος του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Συγκινεί ο γιος του πιλότου Θεόδωρου Πάντου, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με τον συγκυβερνήτη και φίλο του Κωνσταντίνο Καραμπίνη, μετά την πτώση του αεροσκάφους που έπεσε χθες (9/10) στο Μάλεμε στην Κρήτη.

Κρήτη: Φίλοι στη ζωή και στον θάνατο – Θρήνος για τους δύο νεκρούς του μοιραίου αεροσκάφους

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega ο γιος του άτυχου πιλότου ανέφερε: «Παρακολούθησα το στίγμα του στο κινητό και είδα ότι ήταν χαμένο και μετά πήρα τηλέφωνο και το έμαθα»

Και στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ ξαφνικό, ήταν πολύ κοντά στην ακτή, ήταν ρηχά. Τώρα τι να λέμε, ήταν ένα άνθρωπος εκπαιδευμένος» τόνισε στο Mega ο γιος του πιλότου.

Κρήτη: Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από την θάλασσα οι δύο επιβάτες του ανεμόπτερου

Αναφερόμενος στον πατέρα του Θεόδωρου Πάντου, που βρήκε τραγικό τέλος δεμένος στα καθίσματα του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ίδιος τόνισε: «Τώρα μιλάμε για άνθρωπο με καλή εμπειρία και αγάπη για αυτό το πράγμα. Ο πατέρας μου το έκανε για χρόνια αυτό, από μικρός. Το λάτρευε, του άρεσε. Τώρα τι να πω; Τρομερός άνθρωπος».

«Ήταν χρόνια φίλοι, αυτός δεν είχε φτάσει στο πτυχίο του, του άρεσε όμως να πετάει μαζί», είπε τέλος για τον συγκυβερνήτη του πατέρα του.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ