Μετά τη Φωτιά: Ο Αλέξανδρος και ο Άρης πέφτουν στην παγίδα – Τι θα δούμε απόψε

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Ο Αλέξανδρος και ο Άρης πέφτουν στην παγίδα. Θα βάλει τέλος στη ζωή του ο Κώστας;

Ο Οδυσσέας και ο Νίκος έχουν στα χέρια τους αποδείξεις για την ενοχή του Αλέξανδρου και του Άρη. Τα δυο αδέρφια συλλαμβάνονται και η Ιωάννα βρίσκει την ευκαιρία να φτάσει στην Ιόλη.

Η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο πατέρας της έχει καταστραφεί οικονομικά, την ίδια ώρα που ο Κώστας αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του… Η Φαίδρα παλεύει να βγει το διαζύγιο το γρηγορότερο για να απαλλαγεί από τον Απόστολο που τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Τάσος ανακαλύπτει ποιος σκότωσε την Ανθή.

Δείτε Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ