Ελένη Ψυχούλη: «Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή συγγραφέας και παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στο ζήτημα των κιλών.

«Ήμουν ένα παιδί πολύ ολιγόφαγο. Όταν ήμουν μικρή έχανα κιλά σε περιόδους στρες, αλλουνού του πέφτουν τα μαλλιά… Εγώ χάνω κιλά. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, αλλά ήμουν μια χαρά. Εμένα μου αρέσουν και οι αδύνατοι άνθρωποι.

Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση, η συγκράτηση με το φαγητό. Δεν χρειάζεται δηλαδή για να δοκιμάσεις τη γεύση ενός γουρουνιού να φας όλο το γουρούνι» εξήγησε η Ελένη Ψυχούλη.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι: «Ο Περικλής Κονδυλάτος για τα άτομα που έχουν λίγα παραπάνω κιλά είπε: “με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα έχουμε χάσει το μέτρο”».

Η Ελένη Ψυχούλη απάντησε, λέγοντας πως: «Το πιστεύω ακράδαντα. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, είναι θανατηφόρο πρόβλημα. Δεν μπορεί τώρα χάρη του body shaming να βλέπουμε και «τέρατα».

Εγώ δεν σου λέω ότι αυτή η κοπέλα που μπορεί να την δεις τεράστια με ένα σορτς… Μπορεί να είναι πολύ ωραίο αυτό και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα το δουν ωραίο, είναι όμως υγιές;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ