Χανιά: «Λύγισε» ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα – «Ήταν ένας άγγελος»

«Δεν ξέρουμε τι έγινε» δηλώνει συγκλονισμένος ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης στα Χανιά που πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος. Φαίνεται ότι ο Θεός παίρνει νωρίς τους αγγέλους. Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ο λόγος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής τι έγινε», δήλωσε συντετριμμένος, μιλώντας στο Star.

«Ήταν μία γυναίκα η οποία πέρασε μια άριστη εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να γεννήσει φυσιολογικά, στο σημείο που το μωρό ήταν έτοιμο, το κεφαλάκι του να βγει έξω και να κολλήσουμε εκεί πέρα. Κι από εκείνο το σημείο να έρθουν όλα τούμπα και να χάσει την ζωή της αυτή και το μωρό τώρα να μην ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι» προσθέτει.

Αναφορικά με το παιδί τους, τονίζει πως είναι με φαρμακευτική αγωγή. «Έχει ένα τρέμουλο… Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι θετικές».

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη γυναίκα.

Η νεκροψία νεκροτομή στη σορό της 36χρονης, πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη παρουσία δύο τεχνικών συμβούλων, της οικογένειας και του γιατρού του νοσοκομείου Χανίων. Σε πρώτη φάση ωστόσο, δεν υπήρξαν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αιτία θανάτου.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr, ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης «δεν υπάρχουν μακροσκοπικά ευρήματα που να δικαιολογούν τον θάνατο. Θα γίνει μικροσκοπικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένεται να βγουν μετά από δύο – τρεις εβδομάδες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ