Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ – Ξεσπούν οι συγγενείς -ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε κλίμα οδύνης φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές αποχαιρετούν την 16χρονη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική όταν κατανάλωσε φαγητό και φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ.

Χαλκιδική: Σήμερα η κηδεία της 16χρονης – Είχε ενημερώσει το μαγαζί για την αλλεργία της

Έξω από το Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Παλαιόκαστρο, ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας λουλούδια οι φίλοι της και οι συγγενείς της την αποχαιρετούν.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε 16χρονη από αλλεργικό σοκ

Μάλιστα, έξω από τον Ναό φίλοι της αποχαιρετούν με μαρσαρίσματα, καθώς όπως λένε λάτρευε αυτόν τον ήχο που κάνουν οι μηχανές, σύμφωνα με το seleo.gr.

Φωτογραφία: seleo.gr
Φωτογραφία: seleo.gr

Ξεσπά συγγενής της 16χρονης: «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι»

Ο γαμπρός της άτυχης 16χρονης, Μάριος Αραμπάτζης  ζητάει να τιμωρηθούν οι ένοχοι και επιρρίπτει ευθύνες για το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο άργησε να φτάσει στο σημείο, με την 16χρονη να χάνει τη ζωή της.

«Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα, εν έτη 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοτ ντογκ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ιστότοπο oraiokastro24.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα, που βρισκόταν σε διακοπές στην Χαλκιδική, πήγε για φαγητό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι ρώτησε εάν το φαγητό που ήθελε να παραγγείλει περιείχε ένα απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, της απάντησαν αρνητικά από το κατάστημα, με αποτέλεσμα εκείνη να το καταναλώσει.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η κοπέλα υπέστη αλλεργικό σοκ με το ασθενοφόρο να καταφθάνει έπειτα από 45 λεπτά. Δυστυχώς, η ανήλικη δεν τα κατάφερε.

Η νεκροψία- νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην ακριβή αίτια του θανάτου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ