Χαλκιδική: Στη Γαλλία η 26χρονη και η 3χρονη κόρη της – Επικοινώνησε με τις αρχές η μητέρα

Στη Γαλλία βρίσκεται η 26χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί μαζί με την 3χρονη κόρη της, από την Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές.

Χαλκιδική: «Όλα ήταν θέατρο – Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν» λέει ο πατέρας του συντρόφου της 26χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θρίλερ έληξε όταν η 26χρονη επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τον διοικητή του Τμήματος της Χαλκιδικής που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης και του αποκάλυψε  ότι βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με το παιδί της, διαβεβαιώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία τους.

«Πήρα το παιδί κι έφυγα, δεν θέλω να με ψάχνετε», είπε αρχικά η 26χρονη μητέρα και στη συνέχεια ανέφερε ότι «δεν περνούσα καλά». Όπως ξεκαθάρισε η 26χρονη, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της την κακοποιούσε.

Χαλκιδική: Μυστήριο με την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της

Από την πρώτη  στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 26χρονης και της κόρης της, ο διοικητής του Α.Τ. Χαλκιδικής τηλεφωνούσε στο κινητό της γυναίκας, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Όταν της έστειλε γραπτό μήνυμα, εξηγώντας ποιος είναι και τι θέλει, εκείνη του απάντησε ότι βρίσκονται στη Γαλλία και είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, ο διοικητής ήθελε να βεβαιωθεί ότι πράγματι ήταν η 26χρονη που του απάντησε και την έπεισε να τον καλέσει με βιντεοκλήση, όπως κι έγινε.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές αρχές είχαν κάνει αίτημα για συνδρομή στις γαλλικές, μέσω του τμήματος SIRENE. Οι Γάλλοι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 26χρονη και το παιδί της, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος σύλληψης της γυναίκας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί πάντως, διερευνούν το πώς η 26χρονη κατάφερε να φύγει μαζί με την κόρη της από την Ελλάδα, καθώς δεν διέθετε την συγκατάθεση του πατέρα του παιδιού για να ταξιδέψει με το παιδί.

Η διένεξη και η εξαφάνιση

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την προηγούμενη ημέρα, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει αποτέλεσμα. Το ζευγάρι συζούσε, ενώ ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Ο πατέρας του 32χρονου αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία πρόσφατα και κάποια στιγμή ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. Στη συνέχεια, επέστρεψε με τον πατέρα της στην Χαλκιδική.

Ο ίδιος δήλωσε στο mega ότι «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Εξέφρασε την εκτίμηση ότι η 26χρονη και ο μπαμπάς της είχαν τα πράγματά τους έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε ο πατέρας του 32χρονου.
 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ