Χαλάνδρι: Μυστήριο με το όπλο και πού το βρήκε η δράστις – Τα νεότερα για την υγεία του οφθαλμίατρου

Το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, όπου γνωστός οφθαλμίατρος πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, προκαλεί αποτροπιασμό.

Ο γιατρός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αποσωληνώθηκε την Παρασκευή καθώς η κατάστασή του από το μεσημέρι ήταν καλύτερη και είχε και επαφή με το περιβάλλον. Οι γιατροί βέβαια περίμεναν να περάσει και το πρώτο 24ωρο.

Ο 68χρονος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες διήρκεσαν πολλές ώρες και στις οποίες συμμετείχαν γιατροί πολλών ειδικοτήτων. Επεμβάσεις έγιναν στο λεπτό έντερο, την ουροδόχο κύστη και τον θώρακα, ενώ μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα η 49χρονη δράστις – Στο επίκεντρο το όπλο

Η 49χρονη δράστις κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΒΑ Αττικής και εκεί θα παραμείνει έως τη Δευτέρα, οπότε και θα μεταφερθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ζητούμενο των αστυνομικών ερευνών πάντως, αποτελεί και το πού βρήκε το όπλο η 49χρονη εικαστικός και εάν αυτός που της το έδωσε, γνώριζε το σχέδιό της.

Το όπλο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα διερευνηθεί εάν υπάρχουν αποτυπώματα ή DNA άλλου ατόμου, πιθανόν εκείνου που της το έδωσε. Η ίδια αρχικά ισχυρίστηκε ότι το όπλο ήταν του πρώην συντρόφου της, όμως, ο ισχυρισμός της ανατράπηκε από την κόρη τους.

Η 12χρονη είπε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει το όπλο από την τσάντα της και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο της δράστιδος βρέθηκαν και τρία μαχαίρια, δύο κινητά τηλέφωνα, μια τράπουλα ταρώ και ένα βιβλίο με οδηγίες για την τράπουλα.

Χαλάνδρι: Η εικαστικός απειλούσε να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι – Το σχέδιο απαγωγής και η ματαίωση

Η εικαστικός, που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο, φέρεται να είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να απαγάγει την κόρη τους, ενώ είχε απειλήσει να την ρίξει από το μπαλκόνι.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2017, όπως αποκάλυψε το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οφθαλμίατρος απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι η βιολογική μητέρα δεν είχε παραδώσει την κόρη τους στον ίδιο και την σύζυγό του, όπως όριζε ο νόμος, και είχε εξαφανιστεί.

πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

Η αστυνομία μετέβη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου βρισκόταν η εικαστικός με το κορίτσι. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να παραδοθεί, αλλά η εικαστικός απείλησε ότι θα έριχνε το παιδί από το μπαλκόνι. Απαίτησε, δε, να φύγουν τα ΕΚΑΜ από το σημείο, κάτι που έγινε έπειτα και από εντολή του εισαγγελέα, καθώς γίνονταν διαπραγματεύσεις μαζί της.

Τότε, η εικαστικός, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, βρήκε την ευκαιρία να μπει σε ένα αυτοκίνητο και να εξαφανιστεί με το παιδί. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι θα κινείτο στον οδικό άξονα Αθήνας-Ιωαννίνων με προορισμό την Αλβανία.

Χαλάνδρι-δράστις

Όμως τα σχέδιά της ματαιώθηκαν, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει αστυνομικούς, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψιν οι αναφορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ