Χαλάνδρι: Η εικαστικός απειλούσε να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι – Το σχέδιο απαγωγής και η ματαίωση

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του οφθαλμίατρου, στο Χαλάνδρι. Η εικαστικός, που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο, φέρεται να είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να απαγάγει την κόρη τους, ενώ είχε απειλήσει να την ρίξει από το μπαλκόνι.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2017, όπως αποκάλυψε το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οφθαλμίατρος απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι η βιολογική μητέρα δεν είχε παραδώσει την κόρη τους στον ίδιο και την σύζυγό του, όπως όριζε ο νόμος, και είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία μετέβη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου βρισκόταν η εικαστικός με το κορίτσι. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να παραδοθεί, αλλά η εικαστικός απείλησε ότι θα έριχνε το παιδί από το μπαλκόνι. Απαίτησε, δε, να φύγουν τα ΕΚΑΜ από το σημείο, κάτι που έγινε έπειτα και από εντολή του εισαγγελέα, καθώς γίνονταν διαπραγματεύσεις μαζί της.

Τότε, η εικαστικός, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, βρήκε την ευκαιρία να μπει σε ένα αυτοκίνητο και να εξαφανιστεί με το παιδί. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι θα κινείτο στον οδικό άξονα Αθήνας-Ιωαννίνων με προορισμό την Αλβανία.

Όμως τα σχέδιά της ματαιώθηκαν, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στο παρελθόν η 49χρονη είχε απειλήσει αστυνομικούς, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψιν οι αναφορές.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ