Χαλάνδρι: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του γιατρού που πυροβολήθηκε

Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι, μίλησε για την κατάσταση φόβου, στην οποία ζούσαν.

“Φοβόμασταν πάντα. Αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα. Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη” περιέγραψε.

“Δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με το παιδί σύμφωνα με το δικαστήριο” πρόσθεσε.

Ο 68χρονος χειρουργός οφθαλμίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο γιατρός είχε διάρκεια 5 ωρών. Φέρει δύο τραύματα, ένα στη θωρακική και ένα στην κοιλιακή χώρα. Μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στο έντερο, στην ουροδόχο κύστη και τον θώρακα.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η δράστις του αιματηρού επεισοδίου.

Η 49χρονη, η οποία δηλώνει εικαστικός και πρώην μοντέλο, δεν έχει συμβάλλει πολύ στη… διευκόλυνση των αστυνομικών ως προς την διαδικασία, καθώς τα όσα ισχυρίζεται, είναι ακατάληπτα. Πότε λέει ότι τής άρπαξαν το παιδί, πότε ότι της το βίασαν και ήθελε να το πάρει.

Χαλάνδρι- δράστις

Σε σοκ η κόρη τους

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η 12χρονη κόρη του οφθαλμίατρου και της δράστιδος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της.

Το παιδί μάλιστα, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να το δει παιδοψυχολόγος. Μάλιστα, είπε και κάποια πράγματα στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει όπλο από την τσάντα της και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Έτσι καταρρίφθηκε και ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ότι το όπλο ανήκε στον πρώην σύντροφό της.

Σημειώνεται ότι την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.

Χαλάνδρι-πυροβολισμοί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ