Χαλάνδρι: “Η δράστις είχε κάνει μαρτύριο τη ζωή του γιατρού” λέει ο δικηγόρος του θύματος

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός 68χρονου οφθαλμίατρου από τα πυρά μίας γυναίκας, μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι. Η δράστις και το θύμα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που σήμερα είναι 12 ετών. Την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.
Στο STAR μίλησε ο δικηγόρος του άτυχου γιατρού ο οποίος είπε πως το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ αποκάλυψε πως η δράστια έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εκβιασμό εις βάρος του γιατρού.
“Εκτός από δικηγόρος είμαι και φίλος του” είπε ο Αλέξανδρος Αλεξανδρής δικηγόρος του γιατρού και συνέχισε: “είναι σοβαρή η κατάσταση του ήταν στο χειρουργείο, η δράστις του είχε κάνει αλλεπάλληλα επεισόδια και στο ιατρείο του και στο νοσοκομείο όπου δούλευε και στο σπίτι του, ήταν ένα μαρτύριο η ζωή του με αυτή τη γυναίκα, η οποία δεν ήταν και σε καλή ψυχική κατάσταση. Είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί της σε εξώγαμη σχέση, η ίδια προσπαθούσε να το εκμεταλλευθεί και να του αποσπάει χρήματα, έχει καταδικαστεί γιατι τον εκβίαζε και η επιμέλεια ανατέθηκε στον γιατρό. Εκτίμησαν ότι δεν είναι στα καλά της. Είχε απειλήσει το γιατρό και είχε κάνει ανάλογη επίθεση στη γυναίκα του γιατρού. Την είχε χτυπήσει. Δεν είχε φραγμούς, ήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος” είπε ο δικηγόρος του γιατρού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ