Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γνωστός οφθαλμίατρος το θύμα – Τα νέα στοιχεία και οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου, μέρα μεσημέρι. Μία γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 68χρονο οφθαλμίατρο, έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας.

πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

Οι πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η δράστις και ο 68χρονος είχαν αποκτήσει ένα παιδί, από εξωσυζυγική σχέση.

Την επιμέλεια του παιδιού είχε ο οφθαλμίατρος. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους. Σήμερα το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε έξω από το σπίτι του 68χρονου και τον πυροβόλησε δύο φορές στην θωρακική χώρα.

πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Στο νοσοκομείο ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Η γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν στο σημείο, και το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι βαριά τραυματισμένος και οι γιατροί δίνουν μάχη ώστε να τον κρατήσουν στη ζωή. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι κατέληξε ενώ βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής επίσημα από την αστυνομία.

πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

Η περιοχή όπου συνέβη η επίθεση με πυροβολισμούς έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ