Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 18χρονος – Νέες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 18χρονου, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο που συνέβη στο Χαλάνδρι, τα ξημερώματα της Τρίτης. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ενώ κινείτο στην οδό Πανανικολή, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε ένα δέντρο το οποίο ξεριζώθηκε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και μάλλον είχε πάρει μαζί του το αυτοκίνητο του πατέρα του χθες το βράδυ.

Όλα δείχνουν ότι ο 18χρονος έκανε κόντρες με έναν 19χρονο φίλο του, που οδηγούσε άλλο αυτοκίνητο. Ο ίδιος ο 19χρονος, που έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές, δεν παραδέχεται αυτή την εκδοχή, μέχρι και αυτή την ώρα.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να αναζητήσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και να επιβεβαιώσουν εάν όντως έκανε κόντρες με τον 19χρονο, όπως αναφέρουν και κάποιες μαρτυρίες. Αυτό το σενάριο θα εξετάσει και ειδικός πραγματογνώμονας που έχει ήδη οριστεί.

Ο 19χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, ο νεαρός ήταν εκεί κοντά στον φίλο του. Το αυτοκίνητο του 18χρονου διαλύθηκε λόγω της πρόσκρουσης πάνω στο δέντρο, στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του φοβερού τροχαίου που έγινε στο Χαλάνδρι

Σύμφωνα με όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1, «ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινιάρισμα στα 50 με 100 μέτρα τουλάχιστον και ένα “μπαμ” σαν βόμβα».

Ο ίδιος συνεχίζοντας την περιγραφή, τόνισε ότι «είδαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο, το παιδί με το κεφάλι κάτω. Πήγε κάποιος που γνωρίζει και είδε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό. Καταλάβαμε από την αρχή ότι είχε φύγει από τη ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ