Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Αμελητέα η αύξηση της φορολογίας που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την επέλαση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε στον RealFm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή ότι “η αύξηση της φορολογίας που έγινε την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ είναι αμελητέα σε σχέση με την επέλαση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την περίοδο 2010-2015”.

“Το γεγονός ότι έχει επικρατήσει μια αναθεώρηση της ιστορίας με το τι έχει συμβεί την προηγούμενη δεκαετία, με ευθύνη και των ΜΜΕ που δεν κάνουν το ρεπορτάζ που θα έπρεπε να κάνουν κατά την γνώμη μου. Αυτή τη στιγμή για εμάς σημασία έχει η ελάφρυνση της κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι της οικονομικής ελίτ που κάνει πάρτι στην κυριολεξία όλη την περίοδο της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη” σημείωσε.

“Δεν υπάρχει καμία κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Η τροπολογία ενσωματώνει την ρήτρα αναπροσαρμογής στις κυμαινόμενες τιμές του ρεύματος. Δεν υπάρχει καμία κατάργηση. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο, είναι τόσο απλό” ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

“Είναι ένα αφήγημα, όπως και η φορολόγηση των υπερκερδών των επιχειρήσεων ενέργειας” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ