Μπουτάρης: Είμαι πλουσιόπαιδο και καλομαθημένος

Ως “καλομαθημένος” και “πλουσιόπαιδο” χαρακτηρίζει τον εαυτό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Ένα πλου- σιόπαιδο μπορεί να καταλάβει καλύτερα τα προβλήματα…», λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Πρακτορείο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας παράλληλα ότι ήταν  celebrity και πριν γίνει δήμαρχος.

«Μιλάω δυο ξένες γλώσσες με άνεση, όπου και να με πας στέκομαι, ο παππούς μου είχε παντρευτεί στο πιο περίφημο ξενοδο- χείο του Αμβούργου, η μαμά μου μ’ αγαπούσε, είμαι Σαββατογεννη- μένος, τι να κάνω;», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης.

 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει και ποιο από τα οκτώ τατουάζ που έχει είναι και το αγαπημένο. Είναι το πιο «δραματικό», όπως το χαρακτηρίζει. Εκείνο που «χτύπησε» όταν έχασε τη σύζυγό του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανάμεσα σε σημαντικούς -για το ζευγάρι- αριθμούς, το τατουάζ αυτό απεικονίζει κι έναν πήγασο. «Είναι φαντασιακό. Μια ζωή σαν παραμύθι. Έτσι ζούσαμε», επισημαίνει και αναφέρει ότι  ετοιμάζεται να «χτυπήσει» κι άλλο τατουάζ. 

Ο κ. Μπουτάρης δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να εξάγει το «πανεπιστήμιο» της και σημειώνει χαρακτηριστικά. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ρωτά «γιατί να πάει να σπουδάσει κάποιος στο Χάρβαρντ και να μην έρθει εδώ;». Επίσης, προτείνει δίδακτρα για ξένους, ενώ επιμένει σ’ ένα συμβολικό τέλος εγγραφής για τα λειτουργικά έξοδα του πανεπιστημίου. 

 

Διαβάστε επίσης

Σε αποκλεισμό του αεροδρομίου “Μακεδονία” προχώρησαν αγρότες

Κάλεσμα μέσω facebook στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελίδης

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.