Black Friday: Eπενδύστε σε μερικά από τα πιο τέλεια και πολυτελή προϊόντα περιποίησης

Διανύοντας μια ακόμη απαιτητική περίοδο η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για επενδύσεις στην πολυτελή περιποίηση. Τα skincare trends είναι πολλά. Μερικά απ’ αυτά εστιάζουν στα συστατικά κι άλλα αναδεικνύουν τις επαναστατικές συνθέσεις. Οι ανάγκες γίνονται επιθυμίες τη στιγμή που οι εκπτώσεις εξυπηρετούν τα θέλω μιας υπέροχης και λαμπερής επιδερμίδας.

Εκμεταλλευτείτε των προσφορών που υπάρχουν εστιάζοντας σε μερικά από τα πιο τέλεια και πολυτελή προϊόντα περιποίησης, που θα σας δώσουν ένα έξτρα boost τόνωσης και λάμψης τις ημέρες των γιορτών.

La Prairie, Skin Caviar Night Time Oil

Eνα μοναδικό μίγμα ρετινόλης από χαβιάρι και λιπιδίων χαβιαριού, το Caviar Retinol εκμεταλλεύεται εκτός από την ανόρθωση και τη σύσφιξη και τις δυνατότητες εξομάλυνσης γραμμών της επιστήμης του χαβιαριού.

Shiseido, Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum

Tο καθολικό, αντι-γηραντικό serum που βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας σε όλα της τα επίπεδα, αντανακλά μια πρωτοφανή λάμψη στην επιφάνειά της. Η πολυτελής του σύνθεση περιλαμβάνει το μυθικό βότανο Enmei, του οποίου η συγκομιδή γίνεται με ευλάβεια τις πιο ευνοϊκές ημέρες στην Ιαπωνία και το μοναδικά ραφιναρισμένο Green Treasured Silk.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHISEIDO (@shiseido)

 

Giorgio Armani, Crema Nera Extrema Light Cream

Εμπλουτισμένο με ένα από τα πιο ισχυρά φυτά αναγέννησης, ο Giorgio Armani προβάλλει μια υπέρτατη κρέμα προσώπου. Γνωστή για τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές της δυνάμεις, εκχύλισμα από το φυτό Reviscentalis είναι σε θέση να αποκαλύψει ακτινοβολία στην επιδερμίδα και μια πιο νεανική λάμψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

 

La Mer, Moisturizing Cream

Αυτή η πολυτελής πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική υγρασία, βοηθώντας στην επούλωση της ξηρότητας. Η επιδερμίδα αισθάνεται βελούδινη στο άγγιγμα, ελαστική και απαλή. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA MER (@lamer)

Estée Lauder, Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

Ενισχυμένο από το ισχυρό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού, αυτός ο ανάλαφρος, σαν ψιθύρισμα ορός απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και μεταμορφώνει ορατά την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ