Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένταση μετά τη διακοπή της δίκης για 1η Ιουνίου

Για την 1η Ιουνίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Της Άννας Κανδύλη

Τη διακοπή ζήτησε η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, καθώς ο ένας δικηγόρος του, ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης έπρεπε να παραστεί σε άλλη δίκη ενώ η δεύτερη συνήγορος, Σοφία Βλαχιώτη δήλωσε ασθενής.

Στο δικαστήριο δεν παρέστη σήμερα και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, όπως είχε δηλώσει σε προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, αυτό το χρονικό διάστημα διαβάζει για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.

Το αίτημα για τη διακοπή προκάλεσε την αντίδραση τόσο της έδρας όσο και του συνηγόρου των γονέων της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε:

«Μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από τον Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο.

Εξερχόμενος από το Εφετείο ο κ. Χαρμάνης είπε πως ο κατηγορούμενος “αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική” και ότι θα πρέπει να πάει “στη Δραματική σχολή που έχει ταλέντο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ