Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας: Κλειστόν λόγω… έλλειψης προσωπικού

Το πλέον σημαντικό Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της Αθήνας, το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας κλείνει λόγω… έλλειψης προσωπικού.

Οι πολίτες δηλ. που θα μεταβαίνουν στο ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλουν παράνομες πράξεις θα βρίσκονται (και πιθανότατα για αρκετές ημέρες ακόμα) μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα ή στην καλύτερη περίπτωση σε μια πινακίδα με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ., του τύπου «συγγνώμη λείπουμε».

Πρόκειται όπως αναφέρουν έμπειροι αστυνομικοί, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», για μια πρωτοφανή κατάσταση, απόρροια της διαχρονικής υποστελέχωσής του αλλά και της παράλληλης απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες και φρουρήσεις.

Πρόκειται για ένα «αγκάθι» στη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχουν θέσει ως στόχο να εξαλείψουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός, Λευτέρης Οικονόμου.

Τι αναφέρει το έγγραφο που συνέταξε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας

Στο έγγραφο που συνέταξε ο διοικητής του ΑΤ Ομονοίας και αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου και τίτλο «Αδυναμία Διάθεσης Κλειστά 1/10/2021» μνημονεύονται τα εξής… αμίμητα:

«Σε συνέχεια εγγράφου που σας είχαμε αποστείλει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 σας αναφέρουμε ότι η υπηρεσία μας αδυνατεί να διαθέσει έναν αστυνομικό στο υπουργείο Υγείας σε ωράριο 08.00 -16.00, έναν βαθμοφόρο στο υπουργείο Οικονομικών, αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως, σε ωράριο 06.00-14.00, έναν βαθμοφόρο και έναν αστυνομικό στο Ισλαμικό Τέμενος, αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, σε ωράριο 6.00-14.00, έναν αστυνομικό στο Εφετείο Αθηνών σε ωράριο 22.00-6.00 και δύο αστυνομικούς στα μεικτά οχήματα ελέγχου COVID-19 σε ωράριο 06.00-14.00 και 18.00-2.00 σε ΑΤΜ Κολωνού και Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών αντίστοιχα».

Για να ακολουθήσει η κάτωθι… εντυπωσιακή αναφορά-ενημέρωση προς τις κεντρικές υπηρεσίες: «Τα γραφεία της υπηρεσίας μας θα παραμείνουν κλειστά καθόσον όλοι οι αστυνομικοί διευθυντές διατίθενται σε εξωτερικές υπηρεσίες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ