Ασπρόπυργος: Μία σύλληψη για τη ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού – Τον έσερναν στον δρόμο για τον ληστέψουν

Ένα 27χρονος συνελήφθη για τη ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού, πολωνικής καταγωγής στον Ασπρόπυργο. Ο 27χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου, και κατηγορείται για ληστεία και αρπαγή. Αναζητούνται δύο επιπλέον συνεργοί του.

Συγκεκριμένα , το πρωί της Πρωτομαγιάς, έξω από χώρο στάθμευσης φορτηγών στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν αλλοδαπό που κινείτο πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας τον επιβίβασαν στο όχημά τους και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑ.Σ. “διένυσαν απόσταση δύο χιλιομέτρων και τον αποβίβασαν βιαίως, αφού προηγουμένως τον παρέσυραν για μερικά μέτρα, καθόσον ο αλλοδαπός αντιστεκόταν προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο.   Από την προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Ασπροπύργου, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του 27χρονου και ακολούθησε ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Το χρονικό της ληστείας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρία άτομα νεαρής ηλικίας άρπαξαν με τη βία τον οδηγό φορτηγού, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκαλυπτικό βίντεο από το περιστατικό.

Στο οπτικό υλικό της δημόσιας τηλεόρασης φαίνεται το θύμα να περπατάει στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών κοντά στη γέφυρα Ασπροπύργου. Ξαφνικά σταματάει μπροστά του αυτοκίνητο των δραστών, κατεβαίνει ένας νεαρός τον τραβάει με δύναμη και τον επιβιβάζει στα πίσω καθίσματα.

Ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και στη διαδρομή τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και του αφαιρούν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κλειδιά του φορτηγού. Έπειτα από 2 χιλιόμετρα πετάνε τον αλλοδαπό οδηγό, έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν οι τρεις δράστες τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο δρόμο και του αφαιρούν το κινητό του τηλέφωνο. Τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως όπου τον βρήκαν εντελώς τυχαία αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ