Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουμε ξετσιπωθεί πλέον. Είμαστε σε απαράδεκτες καταστάσεις. Κάπου, πρέπει να κοκκινίζουμε και λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega Κύπρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία αμαρτία, και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, γιατί να μην είναι επιλογή ενός ομοφυλόφιλου να ζει όπως θέλει, υποστήριξε ότι είναι μεν επιλογή τους, αλλά στην επιλογή αυτή πρέπει να αγωνιστούν στην ζωή τους για να μπορέσουν να υπερπηδήσουν τον κακό εαυτό τους.

Ανέφερε επίσης, πως σχεδιάζει να δημιουργήσει σχολεία, τα οποία θα δίνουν κατευθύνσεις στα παιδιά για να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που θα βοηθήσουν τον τόπο και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. 

Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, τα σχολεία αυτά θα παρέχουν υποδειγματική εκπαίδευση.

Οι σκέψεις για τη δημιουργία αυτών των σχολείων είχαν ξεκινήσει από παλιά, αλλά τα σχέδια αναβλήθηκαν λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να κάνουν παιδιά που είναι ομοφυλόφιλα, απάντησε ότι ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται και να υπερπηδά το αφύσικο.

«Πρέπει να πρυτανεύει η ανθρωπιά. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Πυξίδα και γνώμονας της Εκκλησίας είναι το Ευαγγέλιο του Χριστού», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα Έλληνα επιστήμονα δείχνει ότι οι χρήστες του Facebook ζουν περισσότερο

Εντυπωσιακά φλαμίνγκο στο Ναύπλιο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ