Άρτα: Σήμερα η νεκροψία στο βρέφος που ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στο 5,5 μηνών βρέφος που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το ξέχασε κλειδωμένο ο πατέρας του μέσα στο αυτοκίνητο επί ώρες στην Άρτα.

Τραγωδία στην Άρτα: Συνελήφθη ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου έχει μεταφερθεί το άψυχο κορμάκι του βρέφους, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Στο μεταξύ οι σκηνές στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ οι γονείς θυμίζουν αρχαία τραγωδία.

Τραγωδία στην Άρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να σκοτώσουν τον πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του και η έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών ήταν εκείνη που το απέτρεψε, ενώ η μητέρα ζητά συνέχεια το μωρό της, φωνάζοντας: «θέλω το παιδί μου».

Οι συγγενείς της 27χρονης μητέρας οργισμένοι απειλούν να σκοτώσουν τον πατέρα, ενώ από την Εισαγγελία Άρτας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια εναντίον του 37χρονου.

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για ώρες

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης (9/5) όταν ο πατέρας έβαλε το κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για να το πάει στον βρεφονηπιακό και στη συνέχεια ο ίδιος να μεταβεί στην εργασία του, στον ΔΕΔΔΗΕ. Ο πατέρας φαίνεται πως ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο για 3 ώρες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η μητέρα πήγε να πάρει το μωρό από τον βρεφονηπιακό και διαπίστωσε πως αυτό έλειπε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον σύζυγό της που φέρεται να θυμήθηκε ότι ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το artinos.gr, όταν ο πατέρας βρήκε το παιδί στο αυτοκίνητο, εκείνο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι του, ενώ διέκρινε αφρούς στο στόμα του. Αμέσως το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ