Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για ώρες

Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που συγκλονίζει την Άρτα, με ένα μωρό ηλικίας 5,5 μηνών να πεθαίνει μέσα στο αυτοκίνητο όπου το είχε ξεχάσει για ώρες ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το Live News, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (9/5) όταν ο πατέρας έβαλε το κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για να το πάει στον βρεφονηπιακό και στη συνέχεια στην εργασία του, στον ΔΕΔΔΗΕ. Ο πατέρας φαίνεται πως ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο για 3 ώρες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η μητέρα πήγε να πάρει το μωρό από τον βρεφονηπιακό και διαπίστωσε πως αυτό έλειπε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον σύζυγό της που φέρεται να θυμήθηκε ότι ξέχασε το παιδί στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το artinos.gr, όταν ο πατέρας βρήκε το παιδί στο αυτοκίνητο, εκείνο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι του, ενώ διέκρινε αφρούς στο στόμα του. Αμέσως το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, «όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα για να επαναφέρουν το βρέφος, όμως δεν τα κατάφεραν. Οι δύο γονείς βρίσκονται σε σοκ και νοσηλεύονται σε ξεχωριστούς  θαλάμους», ενώ, όπως αναφέρει, πολλοί συγγενείς  βρίσκονται επίσης στο νοσοκομείο μην μπορώντας να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Για τα αίτια του θανάτου του παιδιού, έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή και το άψυχο κορμί του έχει μεταφερθεί στα Γιάννενα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ