Αρσάκειο: Μαθητής κυκλοφορεί με μαχαίρι «πεταλούδα» στο σχολείο, καταγγέλλει η μητέρα μαθήτριας

Μαθητής στο Αρσάκειο Ψυχικού κυκλοφορεί με μαχαίρι «πεταλούδα» και οι καθηγητές δεν κάνουν κάτι, παρότι το γνωρίζουν, κατήγγειλε η μητέρα μίας μαθήτριας του σχολείου, η οποία κατέθεσε την μαρτυρία της μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης bullying σε βάρος του 15χρονου.

Αρσάκειο: «Άρχισα να δυσφορώ και κάποιος φώναξε ‘θα πνιγεί, βγάλτε το σχοινί’» – Συγκλονίζει ο 15χρονος που έπεσε θύμα bullying

Υπενθυμίζεται ότι, όπως καταγγέλλεται, έξι 15χρονοι ακινητοποίησαν τον συμμαθητή τους, του έδεσαν μία πετονιά στον λαιμό και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον κοροϊδεύουν την περασμένη Παρασκευή. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για ακόμη δύο ανήλικους.

«Υπάρχει μαθητής αυτή τη στιγμή στο Αρσάκειο Ψυχικού που κυκλοφορεί με μαχαίρι ‘πεταλούδα’. Οι καθηγητές το γνωρίζουν πολύ καλά. Εκβιάζει τα παιδιά», είπε η μητέρα της μαθήτριας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», διευκρινίζοντας ότι ο εν λόγω μαθητής δεν εμπλέκεται στην υπόθεση bullying κατά του 15χρονου.

Αρσάκειο: Ανακοίνωση για το περιστατικό άγριου bullying σε μαθητή – ΕΔΕ για ευθύνες εκπαιδευτικών

«Από χθες όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου δεν μιλάνε στους γονείς τους, όλα τα παιδιά φοβούνται. Πάνε και απειλούν τα παιδιά, ότι μην τολμήσεις να μιλήσεις, μην πεις τι έγινε διότι θα δεις τι θα πάθεις», πρόσθεσε η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει γίνει ενημέρωση από το Αρσάκειο στους γονείς για το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σχολείο, παρά μόνο μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία, όπως ανέφερε, είχαν απαγορεύσει τα σχόλια.

Άγριο bullying σε ιδιωτικό σχολείο: Οι 15χρονοι παραλίγο να πνίξουν τον συμμαθητή τους

Όπως δήλωσε η ίδια, οι δάσκαλοι είπαν στα παιδιά ότι αυτό που συνέβη ήταν ένα «παιχνίδι» μεταξύ μαθητών του Γυμνασίου και να μην αναστατώνονται.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η μητέρα της μαθήτριας, στην γιορτή της 25ης Μαρτίου «ο κ. Μπαμπινιώτης μας είπε, “μην είστε τόσο υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά σας για το θέμα του bullying… θα πρέπει να είστε λίγο πιο ήρεμοι με τα παιδιά σας, να διαχειρίζεστε καλύτερα τις καταστάσεις και ότι το σχολείο είναι εδώ για να αντιμετωπίσει τα πάντα”. Να αντιμετωπίσει τι ακριβώς;», διερωτήθηκε η ίδια και προσέθεσε: «οι μαθητές που έδεσαν το παιδάκι την ώρα του διαλείμματος πήγαν κανονικά στο μάθημα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ