Αράχωβα: «Δεν θα με εκπλήξει τίποτα, είτε είναι φιλικό, είτε συγγενικό πρόσωπο ο δράστης», λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ

Την οργή του εξέφρασε για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα. «Ζητώ δικαιοσύνη για τον Όλιβερ», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να παραλάβει τον σκύλο του τεμαχισμένο σε σακούλες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha ο ιδιοκτήτης του χάσκι τόνισε αναφορικά με τον δράστη: «Περιμένω πως και πως την ώρα που θα αντικρίσω ποιος είναι ο δράστης. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό να δω την φάτσα του. Δεν είναι άνθρωπος αυτός».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν θα με εκπλήξει τίποτα είτε είναι φιλικό είτε συγγενικό πρόσωπο ο δράστης είτε είναι οποιοσδήποτε. Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του. Μακάρι να έρθει όλο το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα να πιάσει αυτό το κτήνος».

«Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες»

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο. Μου τον έδωσαν με τις πάνες, τα γάντια και τα σκουπίδια τεμαχισμένο», είπε ακόμη ο ιδιοκτήτης του χάσκι περιγράφοντας την στιγμή που παρέλαβε τον σκύλο του.

Κι έπειτα αποκάλυψε που άφησε τις τρεις μαύρες σακούλες: «Μετά από όλο αυτό που βίωσα για 2 ημέρες, ήμουν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που ζήτησα την βοήθεια ενός φίλου μου που ήμασταν μαζί. Δεν μπορούσα να αναλάβω το οτιδήποτε. Αφήσαμε τις σακούλες σε ένα σημείο και τις σκεπάσαμε με κλαδιά. Το βράδυ έβρεχε κι εγώ βρισκόμουν με τον σκύλο νεκρό μέσα στο αμάξι».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο σκύλος κινούνταν ελεύθερα έξω από το σπίτι. «Εννοείται αυτό. Ζούμε σε μία επαρχία οπότε υπήρχε μία ελευθερία στον Όλιβερ. Πάντα ήταν υπό την εποπτεία μου, κινούνταν πάντα γύρω από τον λόφο που μένω και στα 100-200 μέτρα ακτίνα. Η συμπληρωματική κατάθεσή μου δόθηκε για τη ζωή του σκύλου τα χρόνια που τον είχα. Το πού κινούνταν, αν είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αν είχα κάποια αντιπαράθεση εγώ με κάποιον. Προσπάθησαν να βοηθήσω με όσο περισσότερα στοιχεία έχω από την ώρα που έχασα τον σκύλο».

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι αφού έψαχνε τον σκύλο όλο το βράδυ της Κυριακής, όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα, είδε αίματα έξω από την πόρτα του. «Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να χτύπησε το σκυλί επειδή τον αναζητούσα. Εννοείται ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό που αντίκρισα. Ο Όλιβερ βρήκε το κουράγιο και ήρθε στην πόρτα του σπιτιού μου το βράδυ. Γύρισα και είδα έναν σκύλο σε σοκαριστική κατάσταση», σημείωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου απάντησε στο γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν ύποπτο για την κακοποίηση και την θανάτωση του Όλιβερ.

«Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στο κάδρο των υπόπτων. Σφυράω αδιάφορα για το τι γράφουν οι δικαστές του καναπέ. Δεν με νοιάζει κι ούτε θέλω να προβληθώ από το σκηνικό αυτό», συμπλήρωσε συγκεκριμένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ