Κτηνωδία στην Αράχωβα: Για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του χάσκι – Τι δείχνουν βίντεο που έχει βρει η ΕΛ.ΑΣ.

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το μεσημέρι της Πέμπτης (07/12) ο ιδιοκτήτης του σκύλου στην Αράχωβα, που βασανίστηκε και υπέκυψε στα τραύματά του, με τον θάνατό του να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο κηδεμόνας του αδικοχαμένου χάσκι καταθέτει για περισσότερες από τρεις ώρες στο αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ήταν μαζί με την δικηγόρο του, καθώς είχαν πρόθεση να ζητήσουν κάποια στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης. Ανάμεσα σε αυτά, όπως μετέδωσε ο Alpha, είναι και τα έγγραφα που δεν κατάφεραν να πάρουν χθες από την εισαγγελία στη Λειβαδιά, δηλαδή τη γνωμάτευση των δύο κτηνιάτρων που πραγματοποίησαν την νεκροψία-νεκροτομή του Όλιβερ.

Ο λόγος που έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο δήμαρχος Αράχωβας, κ. Γιάννης Σταθάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ