Απόστολος Λύτρας για Κολωνό: «Σε διαμέρισμα Airbnb λειτουργούσε ο οίκος ανοχής που πήγαιναν τη 12χρονη» – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έκανε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως τα εντάλματα σύλληψης από την κύρια ανάκριση έχουν καθυστερήσει πολύ, ανέφερε πως η έρευνα προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς και πως φοβάται ότι αρκετοί εμπλεκόμενοι θα διαφύγουν από την Ελλάδα σε χώρες του εξωτερικού. «Δεν έχουν ευθύνη οι αστυνομικοί. Οι ευθύνες είναι της ανακρίτριας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη – Η ανακρίτρια δεν είχε την ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντι της»

Στην συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας είπε πως είχε επικοινωνία με την θεία της 12χρονης, η οποία του ανέφερε πως το κοριτσάκι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. «Γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μία φορά και μπήκε τόσες φορές; Δεν μπορώ να το κατανοήσω» διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

Επίσης αποκάλυψε πως σύμφωνα με τα όσα είπε η 12χρονη στη θεία της, η ανακρίτρια δεν είχε ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντί της. «Αυτό που έμαθα, απ’ όσα μου μετέφερε η θεία είναι πως ο τρόπος της ανακρίτριας προς την 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός στη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα» εξήγησε ο δικηγόρος.

Νέα στοιχεία για τον οίκο ανοχής

Αναφορικά με τον οίκο ανοχής που ερευνούν οι Αρχές, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως βάσει στοιχείων που έχει στην κατοχή του, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής δεν είναι αυτός που αναφέρεται στη δικογραφία.

«Είναι σε άλλο μέρος. Είναι ένα άλλο συγκεκριμένο κτίριο. Είναι ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που νοικιάζεται ως Airbnb κοντά στο κατάστημα του Ηλία Μίχου. Μου έχουν σταλεί και φωτογραφίες» δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης. «Έξω από αυτόν τον χώρο είναι παρκαρισμένα πολλά ποδήλατα παιδιών» πρόσθεσε.

Τέλος ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως την κηδεμονία των παιδιών θα την αναλάβει η γιαγιά τους και πιθανότατα η 12χρονη θα πάει στη θεία της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ