Απάτη στο Μεσολόγγι: Παρίστανε τον γιατρό και της πήρε 24.000 ευρώ

Μια καλοστημένη υπόθεση απάτης που σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο Μεσολόγγι εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της περιοχής. Ο δράστης, προσποιούμενος τον γιατρό, κατάφερε να εξαπατήσει μια ανυποψίαστη γυναίκα και να της αποσπάσει το ποσό των 24.000 ευρώ.

Νέες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Έπαιρναν παράνομες επιδοτήσεις και για καταπατημένους ελαιώνες – «Μου τα φτιάχνουν όλα και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα»

Σύμφωνα με το aixminews.gr, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής γυναίκας, προχθές το απόγευμα, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη μητέρα της και προσποιούμενος τον ιατρό, με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαίτησε το χρηματικό ποσό των 24.000 ευρώ.

Η παθούσα πείστηκε από τα λεγόμενά του και κατόπιν τηλεφωνικών οδηγιών, η ηλικιωμένη συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος μετέβη με όχημα στο προκαθορισμένο σημείο, παρέλαβε από την παθούσα μια σακούλα που περιείχε 24.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της απάτης και την ταυτοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK