Απάντηση Καρυστιανού για την επιμέλεια των παιδιών της: «Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα κατασκευάσουν πράγματα»

Την δική της απάντηση έδωσε η κα Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης που έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στα δημοσιεύματα αλλά και στα σχόλια στα social media, που αφορούσαν την επιμέλεια των παιδιών της, που δήθεν έχασε με απόφαση δικαστηρίου.

Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας με δάκρυα στα μάτια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ανέφερε αρχικά πως «με πείραξε αυτό το σχόλιο πάρα πολύ. Το ότι έχασα την επιμέλεια των παιδιών. Αυτό το θεώρησα χτύπημα κάτω από την μέση» και προσέθεσε:

«Γιατί το θεωρώ άσχημο για τον γιο μου που το διαβάζει κι όταν με πήρε έκλαιγε. Και μου λέει: “Θα πάω να κάνω…”. Έλεγε τέλος πάντων ότι θέλει να αντιδράσει. Και το θεωρώ και ύβρη για την κόρη μου. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Είναι ένα κομμάτι, ξέρετε, το να μιλήσεις, σε μία μάνα που έχασε το παιδί της, για τη σχέση που είχε με τα παιδιά της, είναι απάνθρωπο από κάθε άποψη! Είμαι σίγουρη ότι “ξεσκόνισαν” τα πάντα. Και προσπάθησαν να βγάλουν τα “άπλυτά” μου στη φόρα. Το ότι δεν βρήκαν “άπλυτα” να βγάλουν, είναι θετικό. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα κατασκευάσουν πράγματα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK