Ανετράπη νταλίκα στην Ξάνθη – ΦΩΤΟ

Μία νταλίκα από την Τουρκία ανετράπη το απόγευμα στην Εθνική Οδό, Ξάνθης – Κομοτηνής, στην ανατολική έξοδο της πόλης. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας,  που πραγματοποιούσε δρομολόγιο μεταφοράς προϊόντων, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να τουμπάρει και να κλείσει εντελώς το ένα ρεύμα του δρόμου. Το όχημα είχε κατεύθυνση την πόλη της Κομοτηνής, ενώ παρά τη σφοδρή ανατροπή, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο φορτηγό, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος χωρίς να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο αρχικά με 4 άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ανέλαβαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων, μιας και βγήκε εκτός χρήσης το ένα ρεύμα του δρόμου στο ύψος του ατυχήματος και τα διερχόμενα Ι.Χ. έκαναν χρήση παράκαμψης.

Στο σημείο κλήθηκε γερανοφόρο όχημα για την ανέγερση της νταλίκας ενώ ο οδηγός δεν μπορούσε να διανοηθεί το τι ακριβώς είχε συμβεί. Πάνω στο οδόστρωμα ήταν ορατά τα σημάδια από το δυνατό φρενάρισμα του οχήματος λίγα μέτρα πριν την ανατροπή του.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Διαβάστε επίσης:

Δίπλωσε νταλίκα έξω από τη Λαμία – ΦΩΤΟ

Στα λευκά η Αράχωβα- ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα πάθους συγκλονίζει τη Σαλαμίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ