Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις – Το νεκρό βρέφος της Πετρούπολης είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο και σκοινί

Δεν πρόλαβε να ακουστεί το κλάμα του μωρού που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από την τραγωδία με πρωταγωνιστή το αγγελούδι που η διαδρομή του στη ζωή ήταν…σαν μια ανάσα.

Ανατριχιαστικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Τα συμπεράσματα που έβγαλε η ιατροδικαστής, η οποία πραγματοποίησε την νεκροτομή στη σορό του βρέφους, λυγίζουν και τους πιο σκληρούς.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το μωρό στραγγαλίστηκε με τον ομφάλιο λώρο αλλά και με σκοινί. Πρόκειται λοιπόν για ένα στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα καθώς πια δεν μιλάμε μόνο για εγκατάλειψη που οδήγησε στον θάνατο το βρέφος αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που επίσης προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες φίμωσαν με χαρτοπετσέτες το στόμα του βρέφους για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Η γέννηση του μωρού αλλά και ο θάνατός του εκτιμούνται, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του, μεταξύ 12 και 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι Αρχές θεωρούν πως το βρέφος γεννήθηκε σε σπίτι το οποίο εικάζουν πως βρίσκεται στην ίδια περιοχή που εγκαταλείφθηκε το μωρό. Γι’ αυτό και στηρίζονται στις πληροφορίες των κατοίκων. Έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα πόρτα – πόρτα καθώς κάθε μαρτυρία, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ