Το θρίλερ πριν το…”θαύμα” – Μωρό ήταν νεκρό επί 45 λεπτά και “ξαναζωντάνεψε” πριν το νεκροτομείο

Σοκ προκαλεί περιστατικό με μωρό στη Λευκωσία, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το τριών μηνών μωρό είχε θεωρηθεί νεκρό καθώς για περισσότερα από 45 λεπτά δεν είχε παλμούς. Οι γονείς του βρέφους που μένουν στην Πάφο, το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά από εμετούς.

Σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο” το μωρό στις 15:40 της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου από τον πατέρα του από τη Ρουμανία, όπου κατά την εξέταση του από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε εισροφήσει τον εμετό του και δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες προσπάθειες για ανάνηψη του χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους ιατρούς ο θάνατος του, αφού δεν ήταν εφικτή η επαναφορά των παλμών του βρέφους. Μετά από πάροδο 45 λεπτών περίπου και αφού το βρέφος υποβάλλονταν σε καρδιογράφημα για να ακολουθήσει η μεταφορά του στο νεκροτομείο το βρέφος, ανένηψε. Το ροδαλό χρώμα του βρέφους επανήλθε στο πρόσωπο του και αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν την ανέλπιστη θετική εξέλιξη μετά από νέες εξετάσεις.

Αμέσως μετά υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και και παραχνωειδή εμφορά.

Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο ΓΝ Πάφου όπου διενήργησαν σχετικές εξετάσεις και σύμφωνα με την μητέρα του βρέφους το βρέφος πριν από τρεις ημέρες έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο. Η μητέρα του ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία μέχρι που ξεκίνησαν οι συνεχόμενοι εμετοί.

Η μητέρα του έχει τεθεί υπό έρευνα από την Αστυνομία, καθώς φέρεται να αδιαφόρησε μετά από την πτώση

Πηγή: Φιλελεύθερος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ