Άναψαν τα αίματα στη δίκη για το θάνατο του Κατσούλη

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, ενώ μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο υπεράσπισης ενός 26χρονου από τους πέντε κατηγορούμενους, στο βίντεο που αποτυπώνει το ξεκίνημα των επεισοδίων έως και πριν ο γιατρός μεταβεί στις κερκίδες για να δει σε τί κατάσταση ήταν ο Κατσούλης, ο εντολέας του βρισκόταν στην απέναντι κερκίδα από εκείνη όπου εκτυλίσσονταν τα επεισόδια, κάτι το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο φαίνεται στο βίντεο που εστιάζει εκτός από τα επεισόδια και σε άλλες κερκίδες.

Ο 26χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε με σιδηρογροθιά τον Κατσούλη, στη διάρκεια των επεισοδίων. Πάντως η πλευρά της πολιτικής αγωγής αμφισβήτησε τους χρόνους του βίντεο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικηγόρος που “τράβηξε” τι βίντεο φέρεται να δέχτηκε φραστική επίθεση έξω από την αίθουσα, από τον αδερφό του Κατσούλη και άλλα άτομα, που απείλησαν το δικηγόρο ότι θα του κάψουν το σπίτι ενώ απείλησαν την οικογένειά του,.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ειπώθηκε ότι “έχουν φροντίσει να “τελειώσουν” τους 4 από τους 5 κρατούμενους που είναι προφυλακισμένοι”. Την πληροφορία αυτή μετέφερε στον πρόεδρο της έδρας η δικηγόρος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Ευτυχία Κατσαρού, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να διακόψει τη δίκη, δίνοντας εντολή να κρατηθεί ο αδερφός του Κατσούλη και ένα ακόμη άτομο που εντοπίστηκε στη συνέχεια.

Ο δικηγόρος που “τράβηξε” το βίντεο και η Ευτυχία Κατσαρού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά, ενώ επικράτησε αναταραχή, με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για σχεδόν 2 ώρες.

Για τον αδελφό του Κατσούλη και το άλλο άτομο (φίλαθλο του Εθνικού από τα Χανιά) ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο για την υπόθεση των απειλών εναντίον του δικηγόρου.

Η δίκη συνεχίστηκε κατόπιν με την εξέταση 3 ακόμη μαρτύρων, ενώ θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης.

Πρώτη πράξη της δίκης για την υπόθεση Κατσούλη – Οι πρώτες δηλώσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ