Ανακαλούνται 261 Mitsubishi ASX

Ανακαλούνται 261 Mitsubishi ASX

Την ανάκληση 261 αυτοκινήτων Mitsubishi ASX ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Αναλυτικά:

«Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλο ASX.

Η ανάκληση αφορά 261 οχήματα, παραγωγής 2011, στα οποία κατά την διάρκεια τοποθέτησης της πανοραμικής οροφής από το εργοστάσιο κατασκευής, σε ορισμένα από αυτά και σε συγκεκριμένο σημείο της οροφής, ενδέχεται η ποσότητα της κόλλας να μην είναι επαρκής με αποτέλεσμα την μη ικανοποιητική κόλληση της.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, επισκευή της πανοραμικής οροφής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.