Αμβρόσιος: Ο Σόιμπλε μισεί όσους δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι

Επίθεση στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ καθώς και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μέσα από το προσωπικό του blog.

Σε κείμενο που ανήρτησε τη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ο Μητροπολίτης χαρακτηρίζει τη Μέρκελ “σκληρή” με “βλεμμα βλοσυρό”. 

Πολλές φορές, καθώς βλέπουμε από την οθόνη της τηλεοράσεως την Πρόεδρο της Γερμανίας, σκεφθήκαμε πόσο σκληρή, πόσο άκαρδη πρέπει να είναι αυτή η γυναίκα! Η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα! Το βλέμμα της είναι βλοσυρό! Το πρόσωπό της αγέλαστο! Πόσο δυστυχείς άραγε θα πρέπει να είναι ο άνδρας της και τα παιδιά της! Η εν γένει έκφρασή της είναι επιθετική” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο του κειμένου ο Μητροπολίτης σημειώνει:

Μας έμελλε, λοιπόν, ώστε η Χώρα μας να ευρεθεί κάτω από την βούληση της σκληρής Κυρίας Μέρκελ, η οποία ως δόγμα της ζωής της έχει την λιτότητα, δηλ. την στέρηση, την φτώχεια! Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους“.

Διαβάστε επίσης

Αμβρόσιος: Γειά σου Τσίπρα λεβέντη

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ