Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: 12 συλλήψεις για τα επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε 40 προσαγωγές και 12 συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των πορειών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τέσσερις συλλήψεις και πέντε προσαγωγές για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Τέσσερις συλλήψεις και πέντε προσαγωγές έγιναν από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου σημειώθηκαν επεισόδια λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας έχει συλληφθεί για κατοχή φωτοβολίδας, ο δεύτερος για κατοχή σπρέι και ο τρίτος για κατοχή σφυριού, ενώ ο τέταρτος συνελήφθη γιατί πετούσε πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Τα ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών, μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Εξαρχείων, με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι νεαροί και η κατάσταση να έχει ηρεμήσει. Στην περιοχή ωστόσο παραμένουν περίπου 30 άτομα διάσπαρτα.

Συνολικά, μαζί με αυτούς που συνελήφθησαν το μεσημέρι, οι συλλήψεις ανέρχονται στις επτά, ενώ οι προσαχθέντες εξετάζονται.

επεισόδια Εξάρχεια

επεισόδια Εξάρχεια

Θεσσαλονίκη: 35 προσαγωγές και 5 συλλήψεις

Τριάντα πέντε προσαγωγές και πέντε συλλήψεις είναι ο νεότερος απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ. για τα αποψινά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η εξέταση των προσαχθέντων συνεχίζεται, ενώ ο αριθμός των συλληφθέντων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι θα αυξηθεί. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το πρωί της Τρίτης.

Θεσσαλονίκη επεισόδια

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.