Αιτωλοακαρνανία: Βαρύ πένθος για τον θάνατο 25χρονου – Πνίγηκε ενώ έκανε ψαροντούφεκο

Βαρύ πένθος στην περιοχή του Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία για τον θάνατο του 25χρονου Γιάννη Δάλλα.

Ο 25χρονος από την Κάτω Μυρτιά Θέρμου είναι το άτομο που την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, agrinionews.gr, ο 25χρονος βρέθηκε στην περιοχή για να κάνει ψαροντούφεκο μαζί με φίλο του, όταν έπειτα από μια βουτιά οι δύο νέοι χωρίστηκαν.

Όταν ο φίλος του αναδύθηκε στην επιφάνεια και αντιλήφθηκε πως ο Γιάννης δεν είχε αναδυθεί  άρχισε να τον ψάχνει, ειδοποιώντας παράλληλα και τις Αρχές.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αναζητήσεις έφτασαν στο τέλος τους καθώς ο 25χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουρίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οικογένεια, φίλοι, κάτοικοι της Κάτω Μυρτιάς Θέρμου αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του Γιάννη τους.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Κάτω Μυρτιά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (20/10/2022), η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, από υποβρύχιο αλιέα, για πιθανό συμβάν πνιγμού έτερου υποβρύχιου αλιέα, με τον οποίο διενεργούσαν από κοινού υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΕΜΑΡΧΑ” κόλπου Επιδαύρου Αργολίδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών, “ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΠΛΟΥ” Τ. Κ. 455, ανασύρθηκε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, 25χρονος ημεδαπός.

Ο 25χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ