Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των προσκόπων στην Κρήτη – Το «ευχαριστώ» ΣΕΠ στην Πυροσβεστική

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σώμα Ελλήνων προσκόπων μετά και την περιπέτεια που είχε 5μελής ομάδα στο Φαράγγι του Ρίχτη το βράδυ της Τετάρτης.Όπως έγραψε το cretalive, οι πρόσκοποι έχασαν τον προσανατολισμό τους, αναχωρώντας από το φαράγγι με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε χωματόδρομο και να σημάνουν “συναγερμό” στην Πυροσβεστική.

Η περιπέτεια τους είχε αίσια κατάληξη αφού τα μέλη της ομάδα -πέντε ανήλικα και ένας ενήλικας μέλος του ΣΕΠ όπως αναφέρει η ανακοίνωση-, εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους.

Με αφορμή το περιστατικό το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ευχαριστεί και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη.

Όλη η ανακοίνωση

Αναφορικά με το περιστατικό αποπροσανατολισμού ομάδας Προσκόπων σε χωματόδρομο στο φαράγγι του Ρίχτη στη Κρήτη το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενημερώνει:

Περίπου στις 19:30 την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, ομάδα Προσκόπων αποτελούμενη από 5 ανήλικα μέλη (ηλικίας 15-18ετών) και ένα συνοδό ενήλικο μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, έχασαν το προσανατολισμό τους ενώ κινούνταν σε χωματόδρομο, αναχωρώντας από το φαράγγι του Ρίχτη. Αμέσως επικοινωνήσαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία τους έδωσε οδηγίες για να εξέλθουν από αυτόν. Μόλις βγήκαν στον επαρχιακό δρόμο, κλιμάκιο της Π.Υ. διαπίστωσε ότι όλοι ήταν καλά στη υγεία τους.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τον Αρχηγούς τους και δεν υπήρξε κανένας άλλος κίνδυνος.

Το Σ.Ε.Π. ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.