Αγρότες: Έφτασαν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Καρδίτσας – Μπλόκο στα Νέα Μουδανιά – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κέντρο της Καρδίτσας μπήκαν αυτή την ώρα οι αγρότες, όπου πέταξαν γάλατα και άχυρο στην κεντρική πλατεία. Την ίδια ώρα, προχώρησαν και στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Ο δρόμος στον κόμβο Μουδανιών θα παραμείνει κλειστός και στα δύο ρεύματα έως τις 20:00.  Είναι η 6η συνεχόμενη μέρα των κινητοποιήσεων των αγροτών της Χαλκιδικής.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων μέχρι την Τρίτη, οπότε έχει οριστεί η συνάντηση της 15μελούς επιτροπής των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Δείτε βίντεο από Καρδίτσα και Χαλκιδική

 

Μάλγαρα: Απέκλεισαν την Εθνική Οδό οι αγρότες- «Θέλουμε έμπρακτες απαντήσεις»

Νέος αποκλεισμός της ΠΑΘΕ αυτή την ώρα από αγρότες στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 19:00 οι αγρότες, απέκλεισαν πεζοί την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών στο ύψος των Μαλγάρων.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και προς αποφυγήν εντάσεων, όπως επίσης και η Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

«Την Τρίτη στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, περιμένουμε να ακούσουμε ουσιαστικές και έμπρακτες απαντήσεις  από την κυβέρνηση. Αν δεν συμβεί αυτό, θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας» τονίζουν οι παραγωγοί των Μαλγάρων, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ