Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα που τα ξημερώματα της Κυριακής δολοφόνησε τον 50χρονο γείτονά του.

Της Άννας Κανδύλη

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με αυτεπάγγελτα διορισμένη δικηγόρο από τον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ό,τι και προανακριτικά, ότι δηλαδή το θύμα του έριξε κάποια ουσία στο ποτό.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως είχε γράψει το enikos.gr την Κυριακή, ο 74χρονος διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι, που είχε διοργανώσει πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Θεώρησε ότι αυτή οφείλεται στο ότι «κάτι του έριξαν στο ποτό», όπως ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς.

Τότε πήρε το όπλο 9 mm και πήγε στο σπίτι των δύο Γεωργιανών. Σκότωσε τον 50χρονο πυροβολώντας τον στο κεφάλι και στη συνέχεια πυροβόλησε και την 45χρονη σύζυγό του τραυματίζοντάς την στο χέρι και την ωμοπλάτη. Ο δράστης έχει στο παρελθόν συλληφθεί τρεις φορές για κλοπές και ληστείες.

Η 45χρονη μπήκε στη μέση για να σώσει τα παιδιά

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος μπήκε στη μέση για να σώσει τα παιδιά και προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Ο δράστης φώναζε «θα σκοτώσω τα παιδιά σου, θα σκοτώσω τα παιδιά σου» . Η 45χρονη δέχθηκε σφαίρα ενώ προσπαθούσε να τον αποτρέψει.

Η κόρη του θύματος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσαν τον πατέρα μου, βοήθεια», με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν μεθυσμένος σε τέτοιο σημείο που κοιμήθηκε και δεν ήταν καν σε θέση να δώσει κατάθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ