Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος είχε κακοποιήσει την 32χρονη και πριν από έναν χρόνο – Είχε μεταδώσει live τον άγριο ξυλοδαρμό

Έναν χρόνο μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα και απειλούσε να το ανατινάξει με φιάλη υγραερίου, η 32χρονη από την Βουλγαρία έπεσε ξανά θύμα του ίδιου δράστη.

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 35χρονος για αρπαγή και βιασμό 32χρονης – Την κρατούσε «φυλακισμένη» και την απειλούσε

Ο 35χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί γιατί κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του την 32χρονη από την Βουλγαρία και την βίαζε για τρία 24ωρα, είναι ο ίδιος δράστης που την Πρωτοχρονιά του 2022 είχε μεταβεί στην κατοικία της ίδιας γυναίκας, στο Γαλάτσι, και, αφού την χτύπησε, την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Τότε, ο δράστης μετέδιδε live στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας, απειλώντας να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Είχε συλληφθεί έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού, που προκαλεί αποτροπιασμό, είχε μεταδώσει η ΕΡΤ. Στις εικόνες καταγραφόταν ο δράστης να χτυπά την άτυχη γυναίκα με γροθιές και να την αρπάζει από τα μαλλιά. «Εγώ είμαι ο άνδρας», ακούγεται να λέει.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, είχε δηλώσει τότε ότι φοβάται για τη ζωή της, σε περίπτωση που ο δράστης δεν προφυλακιζόταν. «Ανησυχεί πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Αν δεν προφυλακιστεί ο θύτης, ανησυχεί πολύ για τη ζωή της. Αν δεν αποδώσει η ελληνική Δικαιοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση την προσωρινή κράτηση, ανησυχώ κι εγώ πολύ για το κατά πόσο θα καταφέρει αυτή η γυναίκα να επιβιώσει», είχε τονίσει σε δηλώσεις του.

 

Αποφυλακίστηκε, επιτέθηκε στην ίδια γυναίκα και συνελήφθη ξανά

Ωστόσο, πρόσφατα ο 35χρονος Αιγύπτιος αποφυλακίστηκε και έβαλε στο στόχαστρό του ξανά την ίδια γυναίκα. Κατηγορείται συγκεκριμένα ότι στις 6 Ιανουαρίου 2023 άρπαξε την 32χρονη σήμερα γυναίκα, την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του επί της οδού Αχαρνών και την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις,  με την απειλή πως σε διαφορετική περίπτωση θα έκανε κακό στα παιδιά της. Της είχε κλέψει μέχρι και την ταυτότητα.

Εκείνη, κατάφερε να απελευθερωθεί τρία 24ωρα μετά και να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και κλοπή. Η 32χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023 στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 35χρονος αλλοδαπός για αρπαγή, βιασμό και κλοπή.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στην οικία του 32χρονη αλλοδαπή, κατά το χρονικό διάστημα από 6-1-2023 έως 9-1-2023, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Πρωινές ώρες της 9-1-2023, όταν η παθούσα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ